WE-LOVE.io Pre Whitepaper 15.03.2021Introduction We-Love Coins

Het is moeilijk te schatten hoeveel verschillende coins er inmiddels wereldwijd beschikbaar zijn. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en maten en het aantal zal alleen maar toenemen. Elke coin heeft bij zijn introductie, eigenschappen meegekregen. Deze zijn vastgelegd in zijn algoritme.

Het overgrote deel werkt heel simpel. Er wordt een idee gedropt (Whitepaper), coins worden initieel uitgegeven, koop en verkoop als de koers is gestegen. Dit zal normalerwijze alleen volgen als er daadwerkelijk, waarde gecreëerd wordt, doordat het geld goed besteed wordt en het uitwerken van het idee daadwerkelijk leidt tot een waardevolle producten en diensten.

Dus het basis idee van een cryptocoin is eigenlijk vermogen verschaffen aan initiatiefnemers. Als zij slagen met hun idee dan zal de waarde van de coin stijgen. Als je dit vergelijkt met traditioneel beleggen dan is het kopen van coins eigenlijk het kopen van groeiaandelen. Bij sommige Coins heb je zelfs stemrecht over verschillende zaken, waarover de community consensus dient te verkrijgen.

 

BACK >>>ClearVaXX® de onverwacht, realistische oplossing in pandemische Corona tijden!