WE-LOVE.io Pre Whitepaper 15.03.2021We-Love Gas


Bij verschillende crypto coins kom je ook gas varianten tegen. Zo bestaan er bijvoorbeeld naast VET VeChain Thor ook VTHO VeThor Token of naast ONT Ontology bestaat ook ONG Ontology Gas.

Een makkelijke vergelijking is de basistoken te zien als de benzinestation, waar het gas token de daadwerkelijke benzine is. Met de basistoken is initieel geinvesteerd in de ontwikkeling van de blockchain en als deze werkt en ook derden toepassingen aan de chain toevoegen, zie je dat de basistoken niet meer volstaat voor het afrekenen van het toenemend aantal transacties.

Houders van de initiële tokens hebben vaak ook stemrecht over de koers van de chain en je wil niet dat alle en minder direct betrokken gebruikers deze rechten hebben. Initiële houders krijgen vaker ook gas kado, als een soort dividend of beloning voor het houden en daarmee mogelijk maken van het gehele initiatief.

Toekomstig zullen we verschillende initiatieven uitlichten en uitleggen op welke manieren initiële tokens voor je kunnen 'werken'.

 

BACK >>>ClearVaXX® de onverwacht, realistische oplossing in pandemische Corona tijden!