WE-LOVE.io Pre Whitepaper 15.03.2021We-Love Wallets

Je crypto, welke en waar danook bewaard, zijn nooit 100% veilig. Op de grote exchanges voelt dat waarschijnlijk veilig maar als je de algemene voorwaarden hebt gelezen dan weet je dat er geen enkele garanties worden gegeven.

Gevaren zijn, dat jij zelf je toegang tot je veilige plek verliest door het kwijtraken of vergeten van belangrijke gegevens, door brand, diefstal of nog erger geheugenverlies of je onverwachte overlijden en dat je je nazaten niet hebt geinformeerd. Hacking en scamming blijft een groot ding alsook de risico's op deelname aan twijfelachtige introducties of jammerlijke mislukkingen. De ergste categorie tot slot is letterlijk het spontaan van het web verdwijnen van wallets en exchanges..

Wallets zijn er van gemakkelijk tot zeer ingewikkeld. Ze verschillen van functie en vorm. Soms met een codesleutel, die je op papier moet schrijven, als hardware ledgers (usb sticks), apps op je mobiele telefoon en vaste computer of in de cloud.

De echte ontwikkeling is dat een Crypto Wallet, ook steeds meer echt een Wallet wordt. Verschillende startups, zoals PundiX zetten hier vol op in, waardoor je op steeds meer plaatsen, met crypto naar keuze, je koffie betalen.


 
Trust Wallet
 
Exodus
 

BACK >>>ClearVaXX® de onverwacht, realistische oplossing in pandemische Corona tijden!